Over ons

 

Autovakmeester Ottink is een hoogwaardig, allround en universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij niet merkgebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type voertuig dan ook.

Wij zijn een hoogwaardig en laagdrempelig bedrijf en hebben een goede relatie met onze klanten. Met ons team proberen we met iedereen een persoonlijke band te onderhouden. We kennen onze klanten en zij kennen ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Voor ons is elke werkdag weer een uitdaging om het nog beter te doen.

Historie

Het (auto)bedrijf bestaat sinds 1968, opgericht door Ottink senior als tankstation met een kleine garage in de plaats Bennekom. In 1991 startte Robert Ottink officieel Ottinks Autoservice, dat in 1999 is verhuist van Bennekom naar Ede. In het huidige pand schuilt een volwaardig autobedrijf dat met vakkundige medewerkers en moderne technische apparatuur u graag tot dienst staat. 

Autovakmeester

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. 

BOVAG 

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Over ons autovakmeester Ottink