Lease

 

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van de auto te kopen, least u deze privé voor een langere periode. Zo kunt u in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid.

In de maandkosten zitten namelijk ook alle afschrijvingskosten zoals belasting en verzekering, maar u hoeft ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Dat is onze zorg.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie. Vanzelfsprekend staan wij bij Autovakmeester Ottink ook klaar om uw vragen te beantwoorden.

Financial lease

Uw auto financieren bij Autovakmeester Ottink kan middels onze Financial lease oplossing. Hierdoor kunt u in de door uw gewenste auto rijden, zonder dat het u direct een groot bedrag kost.

Financial lease is een financieringsvorm waarbij u uiteindelijk de eigenaar wordt van auto, een vast bedrag per maand betaalt en alles zelf moet regelen qua services (belasting, onderhoud, etc.). De leaseauto blijft juridisch gezien van ons, totdat de laatste termijn is betaald. Heeft u een eigen onderneming? Dan mag u de kosten van de leasewagen aftrekken als investering.

Wilt u meer weten over Financial lease? Neem dan contact met ons op.

Operational lease

Wilt u als ondernemer een auto aanschaffen zonder gebruik van eigen financiële middelen? Autovakmeester Ottink neemt u alle zorg uit handen, terwijl u profiteert van de voordelen van Operational lease.

Bij Operational lease rijdt u zakelijk een nieuwe auto, inclusief alle services (onderhoud, belasting, etc.). tegen een vast bedrag per maand. Ook handig: u heeft voor al uw vragen één aanspreekpunt, Autovakmeester Ottink. Ook voor schade en onderhoud. En zit u op een gegeveven moment aan het einde van de looptijd? Dan levert u de auto gewoon weer bij ons in. Het doorleasen of overkopen van de auto kan natuurlijk ook.

Heeft u interesse in Operational lease? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Financiering en Lease