Gratis APKGratis APK

Gratis APK bij Ottink in Ede

Ottink's Auto Service helpt u zeker op weg: gratis APK bij een onderhoudsbeurt, welk merk auto u ook rijdt.

Lees verder

APK KEURING

APK KEURING

Verplichtingen zijn zelden prettig, maar wij verzekeren u dat de APK met goede reden in het leven is geroepen. Bij de APK wordt de auto namelijk uitvoerig getest op veiligheid en milieu-eisen. Gebreken worden zo tijdig geconstateerd om duurdere reparaties en gevaarlijke situaties te voorkomen. Bovendien voert Ottink's Auto Service de APK gratis uit in combinatie met een beurt om het zo toch een beetje leuk te maken.

REGULIER ONDERHOUD EN APK

REGULIER ONDERHOUD EN APK

De APK is echter geen vervanging van regulier onderhoud. Het is een momentopname die meer inzicht geeft in de staat van uw auto. Gelukkig is bij alle AD Autobedrijven de APK gratis in combinatie met een grote AD Altijd Oké Onderhoudsbeurt.

HOE WERKT DE APK PRECIES?

HOE WERKT DE APK PRECIES?

Sinds 2008 is de frequentie van de APK voor personenauto's en lichte bestelauto's (op benzine) verminderd. De eerste keuring is na vier jaar, vervolgens twee keer om de twee jaar en daarna jaarlijks (4-2-2-1-1). De regeling geldt voor auto's vanaf bouwjaar 2005. Voor auto's die op diesel of LPG rijden, blijft de oude 3-1-1 frequentie gehandhaafd.

U kunt uw auto alleen laten keuren bij autobedrijven die door het RDW zijn erkend, zoals Ottink’s Autoservice. Om de kwaliteit te waarborgen, houdt het RDW met steekproeven toezicht op de uitvoering van de APK-keuring. Ook de keurmeester moet aan wettelijk vastgestelde eisen voldoen. Na de keuring ontvangt u een keuringsrapport. Daarin staat of uw auto succesvol door de keuring is gekomen. Als dat niet het geval is, wordt er aangegeven welke mankementen verholpen dienen te worden. Bij de APK wordt onderzocht of uw auto aan de minimale veiligheids- en milieueisen voldoet.

APK Reminder

APK Reminder

Laat ons u tijdig per e-mail informeren over uw APK. Zo voorkomt u tevens een eventuele boete (EUR 100,-) voor een te late APK-keuring.

WAT WORDT ER GECONTROLEERD BIJ DE APK?

WAT WORDT ER GECONTROLEERD BIJ DE APK?

  • Verlichting
  • Banden
  • Remmen
  • Stuurinrichting
  • Wielophanging
  • Schokdempers
  • Carrosserie
  • Uitstoot schadelijke stoffen

Ottink's Auto Service

Kelvinstraat 10
6716 BW Ede
0318-646300
0318-646365
info@ottink.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats